تحولات منطقه

رئیس سازمان اورژانس کشور از بومی‌گزینی ۷۰ درصدی دانشجویان فوریت‌های پزشکی، افزایش ظرفیت جذب نیرو و اختصاص سهم ویژه برای نوسازی ناوگان آمبولانس‌های استان یزد خبر داد.

بومی‌گزینی ۷۰ درصدی دانشجویان فوریت‌های پزشکی / ظرفیت جذب نیرو افزایش می‌یابد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جعفر میعادفر در جریان بازدید از حوزه انتخابیه شهرستان‌های مهریز، مروست و هرات، با اشاره به فاصله این مناطق از مرکز استان و برخی محرومیت‌های زیرساختی، گفت: توجه به مناطق کم‌برخوردار در توزیع امکانات و اعتبارات اورژانس در اولویت قرار دارد.

وی فرسودگی ناوگان آمبولانس‌ها را یکی از چالش‌های جدی اورژانس کشور دانست و اظهار کرد: با وجود پیش‌بینی اعتبارات مناسب برای خرید آمبولانس، تحریم‌ها و مشکلات واردات موجب کندی روند نوسازی ناوگان شده است.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: نوسازی ناوگان از دو مسیر متمرکز کشوری و تفاهم‌نامه‌های استانی دنبال می‌شود و در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای با استاندار یزد منعقد شده که در جلسه پیش‌رو نهایی خواهد شد. بر اساس این تفاهم، سهم مناسبی از آمبولانس‌های جدید، به‌ویژه برای شهرستان‌های محروم‌تر استان، اختصاص می‌یابد.

میعادفر همچنین با اشاره به کمبود نیروی انسانی در برخی پایگاه‌های اورژانس یزد گفت: در آزمون استخدامی گذشته سهم قابل‌توجهی برای استان در نظر گرفته شد، اما بخشی از ظرفیت‌ها به دلیل نبود داوطلب متقاضی تکمیل نشد. در آزمون استخدامی جدید نیز بیشترین ظرفیت‌های استخدامی به یزد اختصاص یافته است.

وی از اجرای مصوبه بومی‌گزینی دانشجویان فوریت‌های پزشکی خبر داد و افزود: بر اساس مصوبه‌ای که با هماهنگی معاونت آموزشی وزارت بهداشت نهایی و با ابلاغ رئیس‌جمهور رسمی شده، ۷۰ درصد پذیرش دانشجویان فوریت‌های پزشکی به‌صورت بومی انجام خواهد شد.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: با توجه به اینکه آموزش دانشجویان فوریت‌های پزشکی در سه نقطه استان یزد انجام می‌شود، این مصوبه می‌تواند به ماندگاری نیروهای بومی و کاهش کمبود نیروی انسانی در این حوزه کمک کند.

میعادفر همچنین از تقویت اورژانس هوایی یزد خبر داد و گفت: بالگرد جدید اورژانس هوایی در اختیار استان قرار گرفته و امکان امدادرسانی در شعاع ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلومتری را دارد.

وی تأکید کرد: برای استفاده مؤثر از این ظرفیت، احداث و تجهیز پدهای استاندارد بالگرد در شهرستان‌ها ضروری است تا بیماران بدحال مناطق دورافتاده در کوتاه‌ترین زمان به مراکز درمانی منتقل شوند.

رئیس سازمان اورژانس کشور در پایان با تأکید بر ضرورت تکمیل پایگاه‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام اورژانس استان اظهار کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، استانداری و نمایندگان مجلس، تلاش می‌کنیم مطالبات مردم استان در حوزه خدمات فوریت‌های پزشکی محقق شود.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha